Lucas Gilman

Lucas Gilman

Lid van het SanDisk Extreme Team

Lucas Gilman (www.lucasgilman.com) groeide op in de bergen van West-Colorado en studeerde af aan de Boulder School of Journalism van de University of Colorado. Zijn liefde voor avontuur en een scherpe nieuwsgierigheid vormt de basis voor zijn eigen stijl fotograferen. Reizend over de hele wereld, op zoek naar ongerepte plaatsen en wilde ervaringen, legt Lucas beelden vast die variëren van kajakken in India, Brazilië, Oeganda en Costa Rica tot achterlandskiën in Colorado, Wyoming, Alaska en Zuid-Amerika. Hij heeft ook grote evenementen en verhalen over de hele wereld gefotografeerd, waaronder de Ironman, Kentucky Derby (6 keer), zwemmen in open water in Australië en de Tour de France.

Lucas won vele prestigieuze prijzen en werkt regelmatig met redactionele klanten van over de hele wereld. Onlangs won hij ook de American Photo Emerging Photographer Award van 2008, die wordt gesponsord door Apple Computers. Naast een drukbezette opname-agenda doceert Lucas fotografieworkshops in de hele VS en wereldwijd.

Lucas gebruikt SanDisk Extreme®-geheugenkaarten om over de hele wereld actiesporten te fotograferen vanuit een extreem perspectief.

 

 

VIDEOGALERIJ

Lucas Gilman gebruikt SanDisk® Extreme 510 draagbare SSD
Lucas Gilman gebruikt SanDisk® Extreme 510 draagbare SSD

Ontmoet het SanDisk Extreme-team

Klik op de thumbnail om de teamlidpagina te bekijken.

FOTO LEGENDA

NATUUR & WILDLIFE

Landschap

Pro Video

Sport

Huwelijk

Mode

Fotojournalistiek & Reizen