Mahryska en Tinayums

Mahryska en Tinayums

Lid van het SanDisk Extreme Team

Mariyah en Cristina - beroemd onder de naam &mahryska" en "tinayums" zijn in Dubai gevestigde freelancefotografen die zich onderscheiden in de mode-industrie van Dubai als fotograaf en blogger. Nadat ze elkaar een aantal jaar geleden ontmoetten, ontdekten ze dat ze een grote passie voor fotografie, schoonheid en mode deelden en nu werken ze samen als een krachtig duo.

Het fotografenduo doet allerlei uiteenlopende opdrachten voor een breed scala agentschappen, zoals modelportefeuilles, reclame- en commercieel werk, een breed scala van mode-lookbooks en editorials voor zowel lokale als internationale modeontwerpers. Ze werken regelmatig op de Dubai Fashion Week, Bridal Show en Dubai Fashion Fiesta en bezoeken ook de andere grootste mode- en beauty-evenementen in de stad om updates en nieuws op hun blogs te delen.

Ze doen ook vrijwilligerswerk voor in Dubai gevestigde non-profit fotografieclub met de naam OPPPS (www.oppps.com) waar ze vrijwillig werken voor de Filippijnse gemeenschap en liefhebbers van fotografie lesgeven. Een aantal van hun werken werden tentoongesteld en gepubliceerd bij OPPPS, Golf Plus Photo en het tijdschrift Illustrado. Ze leveren ook regelmatig fotobijdragen aan de modetijdschriften Illustrado en IN.