Michael Grecco

Michael Grecco

Lid van het SanDisk Extreme Team

Michael Grecco is een bekroonde internationaal bekende regisseur en fotograaf van portretten van beroemdheden, reclame- en redactionele opdrachten, particuliere collecties en beeldende kunst. Grecco is niet alleen bekend om zijn high-concept beelden en zijn vermogen om als geen ander te belichten, maar wordt ook gewaardeerd om zijn aangeboren vermogen om zich te in te leven in zijn onderwerpen en zo verrassende nuances en een conceptuele twist aan te brengen die zelfs de meest herkenbare gezichten intrigerend en fris maken.

Op het snijpunt van geavanceerde technologie en innovatie wordt Grecco wereldwijd beschouwd als expert en gevierd spreker over creativiteit, fotografie en zijn unieke belichting en regisseurstechniek. Als Hasselblad Master is hij een veelgevraagd trainer, reist hij de hele wereld over voor spreekbeurten en leidt hij toonaangevende informatieve en hands-on workshops.

Zijn bekroonde stills worden over de hele wereld gepubliceerd in tijdschriften zoals Esquire, Time, Entertainment Weekly en Forbes. SanDisk is het enige merk geheugenkaarten dat hij vertrouwt als het gaat om de snelheid waarmee elke subtiliteit in expressies en houdingen van zijn onderwerpen worden vastgelegd.

 

 

Videogalerij

SanDisk Extreme PRO® SSD gemaakt voor mediaprofessionals
SanDisk Extreme PRO® SSD gemaakt voor mediaprofessionals
Fotograaf M. Grecco gebruikt SanDisk® SSD's
Fotograaf M. Grecco gebruikt SanDisk® SSD's