SanDisk Extreme microSD UHS-I-kaart

Extreme snelheden voor snelle overdracht, betere prestaties van apps en 4K UHD-video2

Meer 4K UHD opnemen, opslaan en delen dan ooit tevoren2

Krijg extreme snelheden voor snelle overdracht, betere prestaties van apps en 4K UHD.2 Deze high-performance microSD™-kaart is ideaal voor uw Android™-smartphone en actiecamera's of drones en kan 4K UHD-video opnemen, Full HD-video en foto's met hoge resolutie. De supersnelle 400 GB1 SanDisk Extreme® microSDXC™-geheugenkaart kan tot 160 MB/s* lezen en tot 90 MB/s* schrijven. Plus, het heeft een A2-classificatie, zodat u snelle toepassingsprestaties kunt krijgen voor een uitzonderlijke smartphone-ervaring.7

Ook perfect voor uw actiecamera en drone

Prestaties en duurzaamheid voor uw smartphones, tablets, actiecamera's en drones.

Schrijfsnelheden tot 90 MB/s*

Leg snelle actiefoto's vast of neem 4K UHD-video2 op met schrijfsnelheden tot 90 MB/s*. Met de SanDisk Extreme® microSDXC™ UHS-I-kaart kunt u meer opnames maken en nog sneller overdragen. Hoge leessnelheden tot 160 MB/s* besparen u tijd bij het overdragen van beelden met hoge resolutie en 4K UHD-video's.

Perfect voor het vastleggen van 4K UHD-video2

Ideaal voor het opnemen van avonturen in de buitenlucht, trips in het weekend of sportevenementen zonder frames te missen. De 400 GB1 SanDisk Extreme® microSD™ UHS-I-kaart stellen u in staat zonder onderbreking 4K UHD- en Full HD-video op te nemen met UHS Speed Class 3 (U3) en Video Speed Class 30 (V30)-classificaties.5

Eenvoudig bestandsherstel met RescuePRO® Deluxe-software

Bij de kaart wordt een aanbieding geleverd voor het downloaden van RescuePRO® Deluxe-software voor gegevensherstel.6 Deze software maakt het gemakkelijk om bestanden te herstellen die per ongeluk zijn verwijderd (download vereist).

Duurzaam ontwerp voor gebruik in extreme omstandigheden

SanDisk Extreme® microSDHC™ en microSDXC™ UHS-I-kaarten zijn schokbestendig, temperatuurbestendig, waterbestendig en röntgenbestendig,4 zodat u van uw avonturen kunt genieten zonder zich zorgen te maken over de duurzaamheid van uw geheugenkaart.

SanDisk Extreme<sup>®</sup> <i class="no-caps">microSD</i> UHS-I-kaart

SanDisk Extreme® microSD UHS-I-kaart

  • Capaciteit: 400 GB
  • Leessnelheid: tot 160MB/s*
  • Schrijfsnelheid: tot 90MB/s*
  • Videosnelheid: V305 , U35 , A27
  • Formaat: microSDXC
  • Komt binnenkort

Beheer uw geheugen met
SanDisk Software

De SanDisk Memory Zone app biedt een gemakkelijke manier om files te organiseren, door te bladeren en te backuppen op uw AndroidTM mobiele apparatuur.

 

Natuur- en wildfotografen

Meer informatie over onze uitgelichte natuur- en wildfotografen

U vindt misschien ook dit leuk

Ultra dubbele USB Type-C-drive

Snel - De flashdrive voor USB Type-C-apparaten

iXPAND-FLASHDRIVE

Maak ruimte vrij op uw iPhone

Extreme microSD
Capaciteit 400 GB
Leessnelheid tot 160MB/s*
Schrijfsnelheid tot 90MB/s*
Formaat microSDXC
Videosnelheid V305 , U35 , A27
SD-adapter Yes
Prestaties1 Leessnelheid tot 160 MB/s en schrijfsnelheid tot 90 MB/s
Afmeting 0,59 inch x 0,043 inch x 0,03 inch (15,0 mm x 11,0 mm x 1,0 mm)
Bedrijfstemperatuur -13ºF tot 185ºF (-25ºC tot 85ºC)
Opslagtemperatuur -40ºF tot 185ºF (-40ºC tot 85ºC)
Compatibiliteit Compatibel met hostapparaten die microSDHC en microSDXC ondersteunen
Garantie Levenslange beperkte garantie

Levenslange beperkte garantie

30 jaar in Duitsland, Canada en andere gebieden die levenslange garantie niet erkennen, bezoek onze pagina garantie- en gebruikershandleiding voor meer informatie.

Wereldwijde verkooppunten voor SanDisk

Als u een winkel in de buurt wilt vinden, begint u door regio en gebied te selecteren.{{ resellers[selectedCountry.id][selectedType.id].length || '0' }} resultaat gevonden

Tel:
Fax:
E-mail:

Voetnoten

Niet alle apparaten ondersteunen microSDXC-geheugenkaartformaten. Raadpleeg de fabrikant van uw apparaat voor nadere details.

Leessnelheid tot 160 MB/s; schrijfsnelheid tot 90 MB/s. Gebaseerd op interne tests; prestaties kunnen minder zijn afhankelijk van hostapparaat, interface, gebruiksomstandigheden en andere factoren. 1 MB = 1.000.000 bytes.

1 1 GB = 1.000.000.000 bytes. Feitelijke bruikbare opslagruimte is minder.

2 Compatibel apparaat vereist. Ondersteuning voor Full HD (1920 x 1080) en 4K UHD (3840 x 2160) kan variëren afhankelijk van hostapparaat, bestandseigenschappen en andere factoren. Raadpleeg www.sandisk.com/HD

3 Download en installatie vereist. Zie www.sandisk.com/memoryzone

4 Alleen kaart. Raadpleeg www.sandisk.com/proof voor meer informatie en beperkingen.

5 UHS Speed Class 3 (U3) geeft een prestatieoptie aan die is ontworpen ter ondersteuning van realtime video-opnamen in een compatibel UHS-hostapparaat. Video Speed Class 30 (V30), met een duurzame video-opnamesnelheid van 30 MB/s, geeft een prestatieoptie aan die is ontworpen ter ondersteuning van realtime video-opnamen met compatibele UHS-hostapparaten. Zie www.sdcard.org/consumers/speed.

6 Registratie is verplicht; algemene voorwaarden zijn van toepassing.

7 4000 lees-IOPS, 2000 schrijf-IOPS. Resultaten kunnen variëren afhankelijk van hostapparaat, type app en andere factoren.