SanDisk Extreme®
microSD UHS-I-kaart
voor actiecamera's en drones

Krachtige prestaties voor soepele 4K-video

De juiste geheugenkaart voor het vastleggen van onvergetelijke 4K UHD- en Full HD-actievideo1

Deze snelle kaart met UHS Speed Class 3 (U3)3 en hoge prestaties werkt samen met uw actiecamera of drone om uw onvergetelijke video’s op te nemen en te delen. Met lees-/schrijfsnelheden tot 160 MB/s/90 MB/s,* leveren SanDisk Extreme® microSD™ UHS-I-kaarten de hoge opname- en afspeelsnelheden die u nodig hebt om 4K UHD- en Full HD-video’s1 van uw meest gedurfde avonturen te maken met schitterende details. Zodra u op adem komt, kunt u de spanning met anderen delen via de meegeleverde SD™-adapter waarmee u uw video naar uw Android™-tablet of naar uw computer kunt overbrengen. Deze kaarten, die zijn ontworpen om barre omstandigheden te weerstaan, zijn uitstekend bestand tegen omgevingsextremen,2 zodat u erop kunt vertrouwen dat uw video nog steeds beschikbaar is wanneer het avontuur is afgelopen.

De juiste kaart voor uw actiecamera
of drone

Training, planning, uitrusting: uw avonturen vereisen extreme paraatheid. Om te zorgen dat u blijvende herinneringen hebt vanuit uw eigen unieke perspectief, hebt u de juiste camera of drone en de juiste geheugenkaart nodig. SanDisk Extreme® microSD UHS-I-kaarten leveren de snelheid, capaciteit, duurzaamheid en kwaliteit die u nodig hebt om uw avontuur op een fantastische manier vast te leggen.

Leg de sensatie vast in 4K UHD

Als uw geheugenkaart voorbereid is voor 4K UHD1, bestaat de video die u opneemt uit meer dan alleen bewegende beelden. Met 4K UHD-resolutie kijkt u niet alleen naar de video, u beleeft de ervaring opnieuw. En uw buitengewone POV ziet er fantastisch uit op 4K UHD-tv’s en -beeldschermen. Uw vrienden zullen onder de indruk zijn van uw lef, maar ook van uw fotografie.

Bespaar tijd bij het overdragen van content

Deze kaart zorgt ervoor dat u niet meer lang hoeft te wachten bij het overbrengen van uw video’s van het ene apparaat naar het andere. Door de hoge leessnelheden tot 160 MB/s* kunt u 1000 foto’s met hoge resolutie en 30 minuten 4K-video (24 GB) in minder dan 3 minuten overdragen.7

De snelheid die u nodig hebt om de sprong te wagen

De beste acties gebeuren altijd snel. Onze geheugenkaarten, met UHS Speed Class 3 en Video Speed Class 30 (V30)-classificaties3 en lees-/schrijfsnelheden van 160 MB/s/90 MB/s, bieden u de snelheid die u nodig hebt om elk detail van uw avontuur vast te leggen en maken het wachten bij het overdragen van beelden tussen apparaten overbodig. Als het leven niet kan worden gerepeteerd, moet u ervoor zorgen dat u over de snelheid beschikt om het meteen de eerste keer goed te doen.

Gebouwd voor extreme omstandigheden

Of u zich nu op een bergtop, in de woestijn of onderwater bevindt, extreme avonturen zorgen voor extreme omstandigheden. SanDisk microSD-geheugenkaarten zijn ontworpen en getest om de uitdagingen aan te kunnen die uw avonturen met zich meebrengen: zij zijn waterbestendig, temperatuurbestendig en schokbestendig2, zodat u nooit die spannende momenten hoeft te missen.

Compatibel met MobileMate® USB 3.0-lezer

Met de MobileMate® USB 3.0 microSD™-kaartlezer met overdrachtssnelheden tot 160 MB/s* kunt u grote bestanden snel verplaatsen, veel bestanden snel verplaatsen of gewoon veel sneller bestanden overzetten.

SanDisk Extreme<sup>®</sup><br><i class="no-caps">microSD™</i> UHS-I-kaart<br>voor actiecamera's of drones SanDisk Extreme<sup>®</sup><br><i class="no-caps">microSD™</i> UHS-I-kaart<br>voor actiecamera's of drones SanDisk Extreme<sup>®</sup><br><i class="no-caps">microSD™</i> UHS-I-kaart<br>voor actiecamera's of drones

SanDisk Extreme®
microSD™ UHS-I-kaart
voor actiecamera's of drones

 • Capaciteit: 128 GB
 • Leessnelheid: tot 160MB/s*
 • Schrijfsnelheid: tot 90MB/s*
 • Videosnelheid: C10, U3, V303
 • Formaat: microSDXC
 • Capaciteit: 64 GB
 • Leessnelheid: tot 160MB/s*
 • Schrijfsnelheid: tot 60MB/s*
 • Videosnelheid: C10, U3, V303
 • Formaat: microSDXC
 • Capaciteit: 32 GB
 • Leessnelheid: tot 100MB/s*
 • Schrijfsnelheid: tot 60MB/s*
 • Videosnelheid: C10, U3, V303
 • Formaat: microSDHC

Beheer uw geheugen met
SanDisk Software

Bij de kaart wordt een aanbieding geleverd voor het downloaden van RescuePRO Deluxe-software voor gegevensherstel6. Deze software maakt het gemakkelijk om bestanden te herstellen die per ongeluk zijn verwijderd (download vereist).

De SanDisk Memory Zone app biedt een gemakkelijke manier om files te organiseren, door te bladeren en te backuppen op uw AndroidTM mobiele apparatuur.

 

Natuur- en wildfotografen

Meer informatie over onze uitgelichte natuur- en wildfotografen

Videogalerij

U vindt misschien ook dit leuk

MOBILEMATE USB 3.0-KAARTLEZER

De snelle manier om foto’s en video’s over te zetten

ULTRA DUAL-DRIVE M3.0

Snel - De flashdrive voor Android -apparaten

Extreme microSD-kaart voor actiecamera's Extreme microSD-kaart voor actiecamera's Extreme microSD-kaart voor actiecamera's
Capaciteit 128 GB 64 GB 32 GB
Leessnelheid tot 160MB/s* tot 160MB/s* tot 100MB/s*
Schrijfsnelheid tot 90MB/s* tot 60MB/s* tot 60MB/s*
Formaat microSDXC microSDXC microSDHC
Videosnelheid C10, U3, V303 C10, U3, V303 C10, U3, V303
SD-adapter Yes Yes Yes
Performance 128 GB**: Leessnelheid tot 160 MB/s* en schrijfsnelheid tot 90 MB/s*.
64 GB**: Leessnelheid tot 160 MB/s* en schrijfsnelheid tot 60 MB/s*.
32 GB**: Leessnelheid tot 100 MB/s* en schrijfsnelheid tot 60 MB/s*.5
Afmetingen 0,59 in x 0,43 in x 0,03 in (15 mm x 11 mm x 1,0 mm)
Bedrijfstemperatuur -13ºF tot 185ºF (-25ºC tot 85ºC)
Opslagtemperatuur -40ºF tot 185ºF (-40ºC tot 85ºC)
Compatibiliteit Compatibel met hostapparaten die microSDHC, microSDXC, microSDHC UHS-I en microSDXC UHS-I ondersteunen
Garantie6 Levenslange beperkte garantie
Class 10 en UHS Speed Class 3 (U3) en Video Speed Class 30 (V30)4 voor 4K Ultra HD (3840 x 2160p) en full HD-video (1920 x 1080p)1
Download van RescuePRO® Deluxe-software voor gegevensherstel7
Noord-Amerika     SDSQXVF-032G-ANCAT
Europa/Azië-Oceanië/Latijns-Amerika/Midden-Oosten en & Afrika SDSQXA1-128G-GN6AA SDSQXA2-064G-GN6AA SDSQXAF-032G-GN6AA
China SDSQXA1-128G-ZN6AA SDSQXA2-064G-ZN6AA SDSQXAT-032G-ZN6AA

Levenslange beperkte garantie

30 jaar in Duitsland, Canada en andere gebieden die levenslange garantie niet erkennen, bezoek onze pagina garantie- en gebruikershandleiding voor meer informatie.

Wereldwijde verkooppunten voor SanDisk

Als u een winkel in de buurt wilt vinden, begint u door regio en gebied te selecteren.{{ resellers[selectedCountry.id][selectedType.id].length || '0' }} resultaat gevonden

Tel:
Fax:
E-mail:

Voetnoot

Neem voor microSDXC-marketmateriaal de volgende melding op: Niet alle apparaten ondersteunen microSDXC-geheugenkaartformaten. Raadpleeg de fabrikant van uw apparaat voor nadere details.

*128 GB: Leessnelheden tot 160 MB/s, ontworpen met gepatenteerde technologie om snelheden boven de UHS-I 104 MB/s te bereiken, vereist compatibele apparaten die in staat zijn om dergelijke snelheden te bereiken. Schrijfsnelheden tot 90 MB/s; prestaties kunnen minder zijn afhankelijk van hostapparaat, interface, gebruiksomstandigheden en andere factoren. 1 MB = 1.000.000 bytes. 64 GB: Leessnelheden tot 160 MB/s, ontworpen met gepatenteerde technologie om snelheden boven de UHS-I 104 MB/s te bereiken, vereist compatibele apparaten die in staat zijn om dergelijke snelheden te bereiken. Schrijfsnelheden tot 60 MB/s; prestaties kunnen minder zijn afhankelijk van hostapparaat, interface, gebruiksomstandigheden en andere factoren. 1 MB = 1.000.000 bytes. 32 GB: Leessnelheid tot 100 MB/s; schrijfsnelheid tot 60 MB/s.

Gebaseerd op interne tests; prestaties kunnen minder zijn afhankelijk van hostapparaat, interface, gebruiksvoorwaarden en andere factoren. 1 MB = 1.000.000 bytes.

**1 GB = 1.000.000.000 bytes. Feitelijke bruikbare opslagruimte is minder.

1 Full HD (1920x1080) en 4K UHD (3840x2160) video-ondersteuning kan variëren afhankelijk van hostapparaat, bestandseigenschappen en andere factoren. Raadpleeg www.sandisk.com/HD

2 Raadpleeg de verpakking en www.sandisk.com/proof voor meer informatie en beperkingen.

3 UHS Speed Class 3 geeft een prestatieoptie aan die is ontworpen ter ondersteuning van real-time video-opnamen in een compatibel UHS-hostapparaat. Video Speed Class 30 (V30), met een duurzame video-opnamesnelheid van 30 MB/s, geeft een prestatieoptie aan die is ontworpen ter ondersteuning van realtime video-opnamen met compatibele UHS-hostapparaten. Zie www.sdcard.org/consumers/speed.

4 Registratie is verplicht; algemene voorwaarden zijn van toepassing.

5 30 jaar garantie in Duitsland, Canada en regio's zonder levenslange garantie. Raadpleeg www.sandisk.com/wug

6 Download en installatie vereist. Zie www.sandisk.com/memoryzone

7 Vergelijking gebaseerd op interne tests van SanDisk Extreme® microSDXC™ UHS-l-kaart, 400 GB vergeleken met huidige UHS-l-kaarten met een vermelde prestatie van 100 MB/s. Resultaten kunnen variëren afhankelijk van hostapparaat, bestandseigenschappen en andere factoren.